Δρομολόγια - Γενικές πληροφορίες

  

Ταξιδέψτε με την ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. από Αργολίδα και Τροιζηνία προς Αθήνα, Ισθμό, Πάτρα, Τρίπολη, Σπέτσες, Πόρο - Ύδρα και αντίθετα. Βρείτε το δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί από το μενού με τις περιοχές αριστερά.

Δρομολόγια

   Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή εκτέλεση των δρομολογίων. Τα δρομολόγια που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση και δεν μπορούν να αποτελέσουν εγγύηση δεδομένου ότι καιρικές συνθήκες, απεργίες, καθώς και άλλοι παράγοντες δύναται να επηρεάσουν την εκμετάλλευση. Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επελθούσες ή άλλες προκύπτουσες από την ανωτέρω πληροφόρηση ακόμη και σε περίπτωση κατά την οποία έχει ειδοποιηθεί εγκαίρως η Εταιρεία για τέτοια πιθανότητα.

   Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες και τα δρομολόγια που υπάρχουν σ’ αυτή την ιστοσελίδα για λόγους που κρίνει απαραίτητο και πάντα στα πλαίσια που ορίζει η νομοθεσία, γνωστοποιώντας τις αλλαγές με την αμεσότερα δυνατή ενημέρωση της ιστοσελίδας και με ανακοινώσεις στους σταθμούς και στα πρακτορεία της.

   Την ημέρα των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και Πάσχα εκτελείται περιορισμένος αριθμός δρομολογίων.

    Εκτός από τα τακτικά δρομολόγια, κάθε Παρασκευή, Κυριακή ή τις ημέρες των μεγάλων εορτών και ανάλογα με την παρουσιαζόμενη επιβατική κίνηση, εκτελούνται επιπλέον δρομολόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ

    Οι αποσκευές των επιβατών μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ με ευθύνη του επιβάτη.

   Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας λόγω απώλειας αποσκευής, παρακαλούμε να αναγράφετε τα στοιχεία σας ή να υπάρχουν διακριτικά επάνω στην αποσκευή σας που να κάνουν εύκολη και σίγουρη την αναγνώρισή της. Από τους σταθμούς μας μπορείτε να προμηθευτείτε τα ειδικά αυτοκόλλητα καρτελάκια, να αναγράψετε σε αυτά τα στοιχεία σας και να περάσετε τα καρτελάκια στις χειρολαβές των αποσκευών σας.

   Οι υπάλληλοι της Εταιρείας μας, ο οδηγός, ο εισπράκτορας, ο εκδότης, ο φορτοεκφορτωτής, είναι αδύνατο να γνωρίζουν τους κατόχους των αποσκευών και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση παραλαβής των από λάθος άτομο ή στην περίπτωση απώλειάς των.

    Όταν οι αποσκευές σας περιέχουν εύθραυστα αντικείμενα, να ενημερώνετε τους αρμόδιους υπαλλήλους για την τοποθέτηση των αποσκευών στα λεωφορεία.

   Για τις απώλειες αντικειμένων (αποσκευών κ.α.) κατά την επιβίβαση, μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και κατά την αποβίβαση είναι αρμόδιες οι κατά τόπους Αστυνομικές αρχές. Σε τέτοια περίπτωση, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους μας, πρέπει να ενημερώσετε την Αστυνομία.

Ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τις αστικές και υπεραστικές γραμμές της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. για τις μετακινήσεις σας.

Σας ευχόμαστε καλές μετακινήσεις.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική